خواص مویز: مویز نوعی کشمش است که با خشک کردن انگور حاصل میشود. این نوع کشمش ازخشک کردن انگور شاهانی تهیه میشود. مویز دارای اسید چرب امگا ۳ و امگا ۶ میباشد. همچنین باید اشاره کرد که بهترین و پرخاصیتترین نوع آن مویز پر گوشت، کم دانه یا بیدانه است.
طبیعت مویز:
طبیعت مویز گرم و مایل به اعتدال است.
فواید شگفت انگیز مویز:
درمان کم خونی:
یکی دیگر از خواص مویز ، درمان کم خونی است.مویز سرشار از آهن، ویتامین C و برای درمان کم خونی بسیار مفید است.
یک منبع غنی از ویتامین ها:
مویز سرشار از ویتامین B ، C، E و ویتامین K است.
درمان یبوست:
ازآنجا که مویز حاوی فیبر رژیمی است، یکی دیگر از خواص مویز درمان یبوست است. فیبر متابولیسم بدن را در وضعیتی مطلوب نگه میدارد و درمان خوبی برایرفع یبوست است.
ضد سرطان:
خواص آنتی اکسیدانی هسته مویز از آن یک مکمل طبیعی برای مقابله با برخی از انواع سرطان ها ساخته است.این ترکیبات باعث پیشگیری از سرطان های پوست، پروستات و سینه می شوند.
کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان:
مویز به دلیل وجود مقادیر فراوان کلسیم برای سلامت استخوان ها مفید است.
سم زدایی بدن:
کشمش سیاه یا مویز تأثیر شگفت انگیزی در سم زدایی بدن دارد و باعث تقویت سیستم گوارشی بدن نیز میشود.
درمان ریزش مو:
مویز به دلیل وجود آهن به گردش خون مناسب در بدن و فولیکولهای مو کمک میکند.
سایر خواص مویز:
خوردن مویز باعث افزایش انرژی و گرم شدن بدن می شود و خوردن آن در فصول سرد سال توصیه می شود.
مصرف مویز به افرادی که دارای سردردها و سردردهای میگرنی که ناشی از سردی مزاج هستند ، مصرف توصیه می شود.
مصرف حجم متعادلی از مویز می تواند باعث تقویت معده، کبد، کلیه ها و مثانه شود.
مویز از تصلب شرایین و چسبندگی پلاکتهای خون پیشگیری می کند.
مصرف مویز در دوران بارداری و شیردهی بسیار مفید است و بر افزایش کیفیت شیر مادران تاثیر زیادی می گذارد.
خوردن مویز باعث قوای جنسی به ویژه در افراد با مزاج سرد میگردد.
انگور سیاه و مویز سرشار از آنتی اکسیدان رزوراترول است که ما را از اثراث مخرب رادیکالهای آزاد بر پوست مانند پیری و چین وچروک پوست محافظت می کند. توصیه می شود روزانه 20 عدد انگور سیاه هسه دار یا مویز مصرف نمایید.